Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Beliggenhed

BUCN er placeret på flere forskellige matrikler.

Børnecentret

Børnecentret er beliggende i udkanten af Grenaa, ca 3 kilometer fra centrum. Husene er placeret i et naturskønt område tæt ved skov og kun 2 kilometer til stranden. Husene er løbende istandsat og fremstår pæne og velholdte.

På de grønne områder er der masser muligheder for fysisk udfoldelse. Børnecentret har en multibane, hvor der kan spilles fodbold, hockey eller basketball. På området er der også trampolin og legeplads, mv.

Plus 2

Plus 2 er beliggende i et villakvarter, tæt på Grenaa centrum. I Grenå er alle ungdomsuddannelser repræsenteret og der forefindes også andre uddannelsesinstitutioner i byen. Der er rig mulighed for at have et aktivt fritidsliv, sportshal, træningsbaner, fitness og mange andre muligheder, er beliggende i en afstand af cirka 3 kilometer.

Offentlig transport foregår enten ved bybus, bus eller tog (stoppested tæt ved institutionen). Havn og strand er placeret i den modsatte ende af byen, cirka 5 minutters kørsel fra institutionen. Skov er beliggende tæt ved institutionen.

Unghuset

Unghuset er beliggende i et villakvarter, tæt på Grenaa centrum. I Grenå er alle ungdomsuddannelser repræsenteret og der forefindes også andre uddannelsesinstitutioner i byen. Der er rig mulighed for at have et aktivt fritidsliv, sportshal, træningsbaner, fitness og mange andre muligheder, er beliggende i en afstand af cirka 1 kilometer.

Offentlig transport foregår enten ved bybus, bus eller tog (togstation og bus central tæt ved institutionen). Havn og strand er placeret i den modsatte ende af byen, cirka 3 minutters kørsel fra institutionen. Skov er beliggende tæt ved institutionen.

 

Find vej

Find vej til Børn - og Ungecentrets forskellige enheder: